Kvalitet, eleganse og komfort

DeNiro – støvler i verdensklasse siden 1981

DeNiroBootCo er synonymt med kvalitet, detaljer, innovasjon og stil. Støvlene produseres hos DeNiro i Sør-Italia. Støvlene håndlages og gjennomgår en streng kvalitetskontroll, før de sendes ut til kunden. DeNiro anses som en av de ledende produsentene innen ridestøvler.

DeNiro har et meget godt utvalg av støvler for de ulike grenene innen ridesport. I tillegg tilbyr de et omfattende utvalg av populære design, materialer, lærtyper, farger og dekor å velge mellom. Dette gir nesten ubegrensede tilpasningsmuligheter som gjør at du i praksis kan designe akkurat den støvelen du vil ha!Læret i støvlene er kalveskinn av topp kvalitet. Læret er behandlet slik at det har en barriere mot fukt (WRAT teknologi).

DeNiro støvlene leveres i en rekke standard størrelser. Se måletabell. I tillegg leverer de full, eller delvis målsøm på alle sine støvler. Leveringstid ca 9 uker.

 For inspirasjon og ideer, ta en titt på https://www.denirobootco.it/

Ta kontakt på mail post@ryttern.no for prisoverslag på dine drømmestøvler!

Våre bestselgere

Dressurstøvler

Bellini – moderne dressurstøvel med smalere ankel og mer behagelig avstivet utside. Medium høy cut og DS teknologi med vibram såle. Bellini kan tilpasses på alle måter – design din egen støvel!

Raffaello – klassisk dressurstøvel, rett modell. Støvelen har stiv ytterside og myk innside. Medium høy cut og DS teknologi med Vibram såle. Raffaello kan tilpasses på alle måter – design din egen støvel! Mange farger, materialer, lærtyper og design på alt fra såle og fot til topp å velge mellom.

Sprang- og allroundstøvler

Salento – klassisk sprang- og allround støvel som leveres med eller uten snøring. Elastisk panel langs glidelåsen for best mulig passform. DS teknologi Vibram såle. Velg mellom ulike farger, såler og lærtyper!

Volare – lekker, myk sprangstøvel i topp kvalitet med elastisk panel langs glidelåsen. Slimfit – som sitter perfekt! Vibram såle. Leveres med eller uten snøring. Lag ditt eget design eller gå for den klassiske varianten!

Tricolore – Et rimeligere alternativ

Tricolore serien fra DeNiro er en rimeligere serie med håndlagde støvler i god kvalitet. Støvlene i Tricolore serien leveres kun i standard mål, og man har færre muligheter for egen design og valg av lær.

Amabile – Det nyeste tilskuddet i Tricolore familien. Klassisk sprang- og allround støvel som leveres med eller uten snøring. Elastisk panel langs glidelåsen for best mulig passform.

Messapico – Klassisk og pen dressurstøvel til en god pris! Stiv ytterside og mykere innside, samt høy cut. Støvlene er smalere rundt anklene, for en mer anatomisk tilpasning.