Kvalitet, eleganse og komfort

DeNiro – støvler i verdensklasse siden 1981

DeNiroBootCo er synonymt med kvalitet, fokus på detaljer, innovasjon, stil og studier av ridesport. Støvlene produseres på fabrikken til DeNiro i Casarano, nær Lecce i Sør-Italia. Støvlene håndlages og gjennomgår en streng kvalitetskontroll, før de sendes ut til kunden. DeNiro anses som en av de ledende produsentene innen støvler til ridesporten.

Ryttere over hele verden verdsetter det flotte italienske håndverket disse støvlene er. DeNiro har et meget godt utvalg av ulike støvler for de forskjellige grenene innen ridesport. I tillegg tilbyr de en omfattende serie med populære design, materialer, lærtyper, farger og dekor å velge mellom. Dette gir nesten ubegrensede tilpasningsmuligheter som gjør at du i praksis kan designe akkurat den støvelen du vil ha! Kun fantasien setter en stopper for hva du kan designe.

Fokus på lærkvalitet og teknologi

DeNiroBootCo, bruker bare naturlige materialer av høyeste kvalitet, som kalveskinn, dette sikrer holdbarhet og styrke, samt maksimal komfort. Læret i støvlene behandles slik at det skapes en beskyttende barriere mot fukt og smuss, og øker holdbarheten. WRAT (Water Resistant Advanced Treatment) læret er vannavisende og mer holdbart mot sprekker, samtidig som det beholder pustefunksjonen, slik at du ikke blir fuktig på bena under trening.

DeNiro støvlene leveres som standard med WRAT lær i ulike farger. Mot et tillegg i prisen leverer de Brushed lær, lakk og andre dekorerte typer lær og materialer, på hele eller deler av støvlene. Du kan også velge mellom et stort antall topp dekor og design. Helt ned til glidelås spenne og sporeholdere i ulikt design. DeNiro støvlene leveres i en rekke standard størrelser. Se måletabell. I tillegg lever DeNiro full, eller delvis målsøm på alle sine støvler.

For inspirasjon og ideer, ta en titt på https://www.denirobootco.it/

Ta kontakt på mail [email protected] for prisoverslag på dine drømmestøvler!

Hvordan ta vare på støvlene dine

DeNiro støvler er designet med tanke på holdbarhet, og de er laget av lær av høy kvalitet som skal sikre ytelse og beskyttelse. Noen pleie tips: Fjern alt som kan skade læret på støvlene, straks etter bruk. Hold støvlene borte fra varmekilder. Lagre støvlene tørt. Bruk skokrem i samme farge som støvlene. På støvler med glidelås, for å øke levetiden på glidelåsen, er det anbefalt å fjerne smuss fra glidelåsen med en børste. Husk også at glidelåsen skal være helt åpen når du tar av/på støvlene. Rytter’n selger DeNiros egen Nourishing cream. Samt glidelås spray.

Et lite utvalg støvler

Elegante dressurstøvler

Bellini – klassisk dressurstøvel med smalere ankel og mer behagelig avstivet utside. Standard støvel leveres i sort kalveskinn WRAT lær, glidelås på innsiden foran. Støvelen har en mer behagelig avstivet ytterside og myk innside. Medium høy cut og DS teknologi med vibram såle. Bellini kommer i en rekke standard størrelser. Støvelen kan også sys på mål, slik at den passer perfekt. Bellini kan tilpasses den enkelte bruker på alle måter – design din egen støvel!

Raffaello – klassisk dressurstøvel, rett modell. Standard støvel leveres i kalveskinn WRAT lær, glidelås på siden foran. Støvelen har stiv ytterside og myk innside. Medium høy cut og DS teknologi med Vibram såle. Raffaello kommer i en rekke standard størrelser. Støvelen kan også sys på mål, slik at den passer perfekt. Raffaello kan tilpasses den enkelte bruker på alle måter – design din egen støvel! Mange farger, materialer, lærtyper og design på alt fra såle og fot til topp å velge mellom.

Botticelli – Klassisk dressurstøvel med hard utside og myk innside, samt snøring fra ankel til topp. Glidelås på siden foran og Vibram såle. Botticelli kommer i en rekke standard størrelser. Støvelen kan også sys på mål, slik at den passer perfekt. Bortticelli kan tilpasses den enkelte bruker på alle måter – design din egen støvel! Mange farger, materialer, lærtyper og design på alt fra såle og fot til topp å velge mellom.

Klassiske sprangstøvler

Salento 01/02 – Pen sprang- og allround støvel som kan leveres med eller uten snøring. Kalveskinn WRAT lær som standard. Glidelås bak og elastisk panel langs glidelåsen for best mulig passform. Zip guard og DS teknologi Vibram såle. Støvelen leveres med Salento top. Man kan endre lær, farge og detaljer på støvel og topp. Standard størrelser eller målsøm.

S3602 – En klassisk og elegant sprang- og allround støvel. Leveres som standard i kalveskinn WRAT lær, med glidelås bak og snøring foran. Zip guard og DS teknologi Vibram såle. Støvelen kommer i en rekke standard størrelser, men kan også leveres med målsøm. Fritt valg av skinn, design og detaljer – lag din drømmestøvel eller «keep it simple».

TRICOLORE – Et rimeligere alternativ

Tricolore serien fra DeNiro er en rimeligere serie med håndlagde støvler i god kvalitet. Støvlene i Tricolore serien leveres kun i standard mål, og man har færre muligheter for egen design og valg av lær, enn på DeNiros eksklusive serie. Støvlene lages som standard i Quick Lær (en «grovere» lærtype), men man kan endre til glatt lær mot et tillegg i pris, om dette er ønskelig.

Salentino 01/02 – Klassisk sprang – og allround støvel som kan leveres med eller uten snøring. Støvelen leveres i mykt, litt grovere skinn som standard, men man kan mot et tillegg i prisen velge glatt skinn om ønskelig. Salentino leveres i svart, brunt eller blått skinn. Støvelen har et elastisk panel langs glidelåsen bak, for å sikre mest mulig komfortabel passform. Det er mulig å velge ulike typer materiale og farger på topp designet, samt piping og krystaller i ulike farger. Lærsåle er inkludert. Andre valgmuligheter: spore holdere og zip guard.

Leccese 01/02 – sprang- og allround støvel som leveres med eller uten snøring. Glidelås bak, med elastisk panel langs glidelåsen. Leveres som standard i mykt kalveskinn i fargene sort og brun. Mot et tillegg i pris kan støvlene leveres i blå. Gummi såle. Ekstra valg: Spore støtter. Leccese leveres kun i standard størrelser.

Messapico – Klassisk og pen dressurstøvel til en god pris! Stiv ytterside og mykere innside, samt høy cut. Støvlene er smalere rundt anklene, for en mer anatomisk tilpasning. Messapico leveres i mykt kalveskinn i sort eller brun. Kan lages i blå mot tillegg i pris. Glidelås foran på siden. Inkludert gummisåle. Tillegg: Spore støtter.