Klubbklær

Hesteutstyrsbutikken Rytter’n tilbyr klubb- og teamkolleksjon. Ønsker din klubb eller stall klær eller utstyr med brodert logo?

Ta kontakt på post@ryttern.no for å få oversendt tilbud. Mailen bør inneholde info om hvilke typer plagg (jakke, softshell, genser, t-shirt o.l) dere ønsker, samt et estimert antall, slik at vi får laget et prisoverslag.

Vi tilbyr brodering eller trykk av tekst og logo. Skal du skal ha logo må filen sendes til oss. Dersom filen må bearbeides slik at det blir en broderingsfil, tilkommer et gebyr. Ta kontakt for priser på brodering og konvertering av logo.

Hesteutstyrsbutikken Rytter’n tilbyr klær fra Tracker. Vi forhandler også bla. Equestrian Stockholm, Fager, Animo, Ariat og Le Mieux. Alle disse merkene har klær og utstyr som egner seg til brodering og trykk.

Ønsker dere andre klubb eller teameffekter – som schabracker, dekken o.l så er vi selvsagt behjelpelige med dette. Vi tilbyr også samarbeidsavtaler med rabatter til klubber som ønsker premier og gavekort til stevner. Ta kontakt for et godt tilbud!