Inspirasjon

Lysere tider!

Våren har gjort sitt inntog hos oss, og vi smiler fra øre til øre hver gang vi åpner en ny eske med nyheter. Til tross for at hele landet befinner seg i en vanskelig situasjon, ønsker vi å rette blikket fremover. Vi gleder oss over sesongens herligste kolleksjoner og håper vi kan inspirere dere til å tenke på lysere tider.

Elegant fra Equiline

Design og tidløs eleganse møter innovasjon og teknologi beskriver særegne og populære Equiline. Kvalitetsstemplet skreddersøm fra Italia og materialvalg for maksimal ytelse har gjort merket til en foretrukket favoritt for mange – enten det er i stevneringen eller til hverdags.

Vårens kolleksjon har allerede rukket å treffe mange hjerter med sin behagelige fargepalett. Den spenner fra dus isblå til eksklusive jordtoner. Med matchende tilbehør til hesten din er det umulig ikke å bli i godt humør.

Teknisk finesse og rått design

Er det én ting vi elsker er det når merkevarer klarer å kombinere funksjonalitet og design. Ved å kombinere ultimat sikkerhet med komfort og tekniske ferdigheter er hjelmene fra KASK en spennende merkevare og ekspert innen faget.

Italienske KASK legger sin stolthet i å skape sikkerhetsmessig innovative hjelmer med maksimal ytelse, uten at det går på akkord av rytterens personlige stil. Hver modell har unike kvaliteter for å kunne dekke den enkeltes behov og preferanse.

Få vårens inspirasjon rett hjem

Ser du noe du liker eller ble du nysgjerrig på å høre med om produkter eller merker? Vi hjelper deg gjerne. Nettbutikken fylles daglig på med deilige nyheter og er åpen 24 timer i døgnet. Klikk hjem litt vårlig inspirasjon!